Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

31 mars 2018 - Påskafton och påskkäringar

Som de har längtat! Påskafton är äntligen här och man skall få påskägg och vara påskkärring. 

Snön är nu borta och Nina har lättare för att röra sig utomhus. Min syster med familj och mormor och morfar kom och vi grillade korv samt revbensspjäll av väldigt lokalt lamm till påsklunch. Barnen lekte för fullt och Nina sprang omkring, gungade och klättrade.

Sen var det dags för sminkning till påskkäringar och det fanns helt olika önskemål om hur det skulle se ut! Ut på promenad för att besöka släkten! Väldigt mysig tur och barnen upptäckte till sin förtjusning att man fick godis i korgen! Så roligt att se deras miner efter de överlämnat första påskkortet. Vi avslutade turen uppe hos gammelfarmor. En ny tradition!

Efter påskmiddagen hos mormor och morfar blev det äggjakt och dans till Shuffla och Fuldans. Sen var vi trötta. Till och med Nina! Så väldigt glada, nöjda och tacksamma lade vi oss alla tillsammans och sov <3 Vagan på Klädesholmen får vi se nästa år!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum