Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

30 sept 2018 - En alldeles vanlig och ovanlig vecka

Denna vecka har varit alldeles vanlig och lugn och skön. Känns som vi börjar hitta en rutin i denna vardag. Nina var på förskolan tisdag och onsdag i 4 timmar. Det är vad hon orkar och hon kommer då hem tillräckligt pigg för att orka leka och röra på sig resten av dagen. Så länge vi vårdar hennes energi så känns hon som ett friskt barn. Men gränsen är tydlig och går vi över den blir hon väldans trött. Så vardagen får fortsätta på detta lugna och mysiga vis ett tag till :-)

Men en väldigt rolig sak hände denna vecka! Jag såg en tävling på Facebook där de lottade ut en cykel! En Kexchokladcykel. Jag kände direkt att denna bara måste vi vinna! Och det gjorde vi!!!!! Lyckan är fullkomlig. Kexchoklad kommer för alltid ha en särskild plats efter denna resa då det i perioder var något av det enda som Nina åt. Så denna cykel kommer vi njuta av då vi cyklar till stranden om somrarna.

Så stort tack till Almö Livs i Myggenäs <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum