Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

30 okt 2018 - Naturhistoriska och fotografering

Så otroligt skönt att ha Maja hemma hela den här veckan! När man är hemma med den ena längtar man (eller jag) efter den andra <3 

Igår kom kusinen på besök, men han var väldigt lugn. En stund senare steg febern på honom och han fick bli hämtad igen. Som tur var hade inte Nina lekt nära med honom, så jag var inte så bekymrad. Senare på kvällen rapporterade min syster att det var körtelfeber! Lite förvånande, men bra då det endast smittar vid nära kontakt. Inget större bekymmer alltså.

Idag åkte jag, barnen och mormor och morfar först till Naturhistoriska. Mycket att uppleva och utforska och det går att tillbringa hur mycket tid som helst här. Störts upplevelse var att får lära sig om en större sjöko som utrotades 27 år efter att den upptäcktes! Maja var mycket upprörd över att människan kunde göra på detta sätt.  Det är mycket ett barn behöver upptäcka om människans beteende på denna jord...

Lunch var som alltid en utmaning... En arg Nina ville bara ha choklad.

Sen var det dags att åka till lekterapin på Östra för fotografering med Barncancerfonden! Den grymma fotografen Tobias Guldtrand gör mycket för Barncancerfonden och att ställa upp som fotograf är bara en av de sakerna. Barnen skulle ha med sig sina s Supersnören och fick även ha med sig sina syskon. Klänninarna som de har på sig är samma som Nina hade på sig då "Fight song"-filmen spelades in. Då gick den knappt att stänga då hon var så tjock pga allt kortison. Nu stängdes den med lätthet. Det togs massvis av bilder på först bara Nina och sedan Maja och Nina tillsammans. Jag beundrar barnfotografer och deras makalösa tålamod. Jag var svettig. När han sa till Nina att se söt ut gjorde hon grimaser. Eller blev en katt eller kanin. Vid ett fåtal tillfällen såg hon noral ut :-D Efteråt fick de fika och där fanns CHOKLAD! Alla nöjda, puh!

På fotograferingen träffade jag också andra föräldrar. Fantastiska människor som vi mött flera gånger under denna resa. Börjar känna ett behov av att träffa andra mammor så går igenom en cancerresa. Ser därför mycket fram emot kommande "mamma-helg".

Fotograferingen resulterade i alldeles fantastiska bilder! Älskar bilden ovan. Maja med sin glada energi och Nina med en helt annan attityd. Lite maffia-känsla över hennes blick. Säger ganska mycket om dessa två donnor!

Återigen ett stort TACK till Barncancerfonden som ger oss så mycket möjligheter i denna resa!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum