Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

30 mars 2018 - Nu är det vår

Långfredag! Det har varit härliga dagar här hemma med full fart! Vi har tagit prover på vårdcentralen måndag och torsdag denna vecka och dessa har varit bra. Vi har inte behövt åka till Östra en enda gång! Det är så härligt att få vara hemma. Man hinner massa annat i stället!

Nina var igår hemma hos ett annat barn och lekte. För första gången sedan i höstas. Oj, vad roligt hon tyckte det var! Och jag fick en härlig pratstund med gott fika. Detta ser vi fram emot att göra igen.

Idag kom våren! Solen lyste och med påskhelgen så "öppnar" Skärhamn för sommaren. Restauranger, gallerier, affärer och caféer vaknar till liv och helt plötsligt är det mycket mer folk överallt. Som nybliven skärgårdsbo blir jag lite förvirrad varje gång :-)

Vi tog en promenad i solen bort till Södra Hamnen och åt lunch på Andréens Tapas. Så grymt gott och enda stället där alla i familjen äter sig mätta och njuter. På vägen hem åt vi den första uteglassen på Fem Knop. Varje gång vi har passerat detta ställe under vinterna har Maja och Nina frågat när det skall öppna igen. Så lyckan var stor och likaså njutingen!

Och på Ninas huvud ser vi nu fullt med mörkt fjun. Hårcellerna har vaknat lite från sin djupa sömn. De finns där. Snart kommer de små hårstråna att falla av igen, men det har varit mysigt att se att de finns där.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum