Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

30 maj 2018 - Kortisonhungern är här

Redan ett dygn in i kortisonbehandlingen började biverkningarna märkas. Hungern kom väldigt snabbt! Och det enda som gäller är glass... Kanske har lite med värmeb att göra, men glass morgon, middag och kväll (och all tid därimellan) blir liiiiiite enformigt! Men hon svarar bara att hon är vråååååålhungrig på glass och inget annat. Ja, vad gör man?

Humöret är också påverkat. Ännu mer bestämd och blir arg väldigt fort. Fick förklara för Maja idag att det är medicinerna som orsakar detta och att det kommer gå över. Majam konstaterade att Nina äter "argmedicin". "Arg- och hungermedicin" kan tilläggas! Tur att det är en begränsad tid...

I kväll har vi varit och tittat på kaninungar och dessa flyttar hem till oss på fredag! En överlycklig Maja var omhändertagande och ville bara gosa. Nina behöver öva lite på mjukheten i händerna :-D

Nina ville dock väldigt snart åka hem igen. Bara att inse att hon vill vara hemma hela tiden, bland sina saker och där det inte finns annat folk.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum