Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

3 sept 2018 - Bröllop på Öland

Vilken härlig helg vi har haft! Vi har haft den äran att närvara vid vänners bröllop i Borgholm på Öland. Helt fantastiskt! 

Det är långt till Öland och vi kan inte lämna Nina. Varken för att åka så långt ifrån heller eller för att vara borta så länge. Så lösningen blev att ta med barnvakterna, dvs mormorn och morfarn, och så hade vi Ölandssemester tillsammans.

Hela fredagen körde vi och kom fram på eftermiddagen. Checkade in på Villa Ingrid och gjorde oss hemmastadda. Maja och Nina kände sig genast som hemma, på gott och ont :-) På kvällen, efter att vi ätit middag, gick vi till stället där många av bröllopsgästerna befann sig. Var väldigt skönt att alla fick träffa Nina för första gånge under avslappnade former. Nu fick de se att hon mådde bra och det avdramatiserade förhoppningsvis det hela. Nina blev genast kär i Janne

På lördagen blev det en tur i Borgholm innan det var dags att göra sig i ordning för bröllopet. Maja och Nina hade som vanligt likadana klänningar, helt enligt Majas önskemål. Undrar när Nina kommer börja protestera mot detta... Vi fick uppleva en väldigt vacker vigsel i kyrkan och sedan åkte vi turisttåg runt om i Borgholm. Det stannade sedan vid brudgummens föräldrars hus. Det visade sig ligga väldigt nära vårt boende så även där kunde Maja och Nina var med en stund. När de fått nog följde de med mormorn och morfars till Villa Ingrid och vi åkte vidare för partaj. Många minnen återupplevdes och skapades!

Söndagen njöt vi av solsken och lite turistande. På Solliden upptäckte Maja till sin stora förtjusning Hasses (Anderssons) trädgård! Sen bar det av norrut mot Böda där vi hälsade på en syssling till mig med familj. Otroligt mysigt! Vi var bara tvungna att se Böra Sand och ta ett bad på den vidsträckta sandstranden! Lite annorlunda mot det vi är vana vi!

Måndag var det dags för hemfärd. Väldigt glad över att vi stannade en extra dag och passade på att turista och njuta lite. Nina däremot ville inte åka hem! Hon ville stanna 10 dagar till!!!! Så med en ylande onge påbörjade vi hemresan. Vi hade lite bråttom då vi skulle hinna med sjukhusbesök på vägen hem. Men mycket lite mariginal hann vi till sjukhuset.

Det var väldigt skönt att få vara tillsammans på sjukhuset igen. Lite då och då behöver man göra det tillsammans för att man skall känna att man gör den här resan tillsammans. Även väldigt betydelsefullt för Maja att få känna sig delaktig. Stygnen togs bort och vi kunde fortsätta vår resa hem.

Borta bra men hemma bäst! Tyckte alla förutom Nina som ville tillbaka till Öland...

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum