Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

3 maj 2018 - Äntligen åka hem

Trot eller ej! Blodprovet som togs vid 24 visade att läkemedelskoncentrationen sjunkit under gränsvärdet och droppet kunde kopplas bort. I och med det kunde även blodet kopplas på! Utöver det antibiotika intravenöst var 6e timme. Även CRP (snabbsänkan) var godkänd på morgonen så ingen bakteriell infektion. Febern den var också borta. Så morgonen blev lång och lugn. Ingen stolpe med dropp och inget behov av att vakna för att kissa :-) Om febern höll sig borta under förmiddagen skulle vi få gå hem!

Som tur var kom konsultsjuksöterskan förbi en sväng, enligt Ninas önskan, och de gick återigen igenom det bildmaterial som Barncancerfonden tagit fram och som förklarar sjukdomen och det som händer på vägen. Bild på detta kommer senare.

Så under tiden jag packade ihop alla våra saker och sprang ut en sväng till bilen, hade Nina föreställning med alla dessa bilder. Och den tålmodiga och underbara personalen var publik gång efter gång. De bara byttes ut lite för att hinna jobba också!

En sista undersökning och vid lunchtid så fick vi åka hem. Så nu är två tredjedelar av behandlingen genomförd! Nu väntar två veckors paus för att kroppen skall få återhämta sig och bli redo för den sista tredjedelen.

Som varje gång är hemresan underbar. Borta bra men hemma bäst!!! Och efter en oerhört regnig valborgshelg så lyste solen på oss när vi kom hem. Hem för återhämtning och vila och annat skoj!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum