Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

3 juni 2018 - Måendet och magen

Magen har självklart reagerat på denna omställning i kosten! Hon är nu förstoppad och magen är stor som en ballong. Var inte riktigt förberedd på detta, att det skulle komma redan nu, så var inte redo med Movicolen. Och nu är det stopp! Skall till sjukhuset i morgon och då får vi göra en plan för detta.

Hon har det nu också jobbigt med att benen somnar. Beror nog mest på att hon siitter och ligger så mycket. Så denna lösning ordnade Viktor. Lunch på japanskt vis. Och till lunch beställde hon pizza. Med köttbullar på. Så det var bara att ordna. Läste ett alldeles underbart blogginlägg från en mamma där hon beskrev dessa kortisonperioder. Där skrev hon bl.a. att man är i beredskap för att alltid ordna det som barnet är hungrigt på. För när matfixeringen börjat finns det liksom ingen återvändo. När hon väl fått för sig att hon vill ha något så slutar hon inte tjata förrän hon fått det! Denna gång kunde morfar rycka ut och ordna pizza och Nina blev väldigt nöjd. Och till detta dricker hon nyponsoppa... Så länge hon är nöjd är vi andra nöjda :-)

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum