Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

3 juli 2018 - Min födelsedag

Självklart hade vi två galet pigga barn igår kväll och inte lika pigga föräldrar... Men det är ljuvligt att höra deras babblande när de leker. Det är bara att bestämma sig för att njuta!

I morse blev jag väckt av sång och frukost på sängen. Det där med att det är min födelsedag idag har likso försvunnit i livet som pågår. Maja var glad och sprallig och Nina var bara tjurig över att hon blivit väckt och inte fick ligga kvar i sin säng. Som sagt, livet! Det var i alla fall helmysigt!

Kort därefter gav Viktor sig iväg för att jobba några dagar på annan ort. Sker också på min födelsedag nästan varje är :-) Och då barnens kusin fyller år dgen efter mig ger vi oss varje år iväg till Fiskebäckskil för att fira där.

Märks tydligt att hjärnan är lite trött för det går definitivt inte lika fort att packa som vanligt. Mamma och pappa kom och fixade födelsedagslunch och lekte med barnen så att jag kunde packa färdigt.

På eftermiddagen gav vi oss iväg. Sist vi var ute och åkte bil fick Nina ont i rumpan efter bara 30min, så denna gång hade jag lagt i en extra skumgummidyna. Och det fungerade utmärkt! Blev en härlig tur där jag fick lyssna på fotbollsmatchen alldeles ostört!

Väl framme hos syster i deras sommarhus vr det alldeles lugnt och stilla. Kvällspigga barn tillhör ju sommaren. Men att till slut gå och lägg sig i gäststugan var alldeles fantastiskt. Nu skall det sovas!!!!!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum