Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

29 juni 2018 - Leka, leka, leka

En efterlängtad härlig dag hemma. Förberedde för hemsjukvården som kom 08 och somnade sedan igen. Såg fram emot en god och långsam frukost, men vaknade av att frisören ringde och undrade var jag var! Ojojoj, iväg med fart och till slut var både jag och Maja klippta. Välbehövligt vill jag lova :-)

Dagen fylldes av mys med farmor och farfar och Nina lekte och lekte och lekte. Satt i soffan och lekte med sina LOL och var väldigt nöjd. Somnade i soffan på altanen på eftermiddagen och på kvällen var hon sitt alldeles för pigga jag som vanligt. Och då började hon leka på sitt rum med servisen och maten. Varje gång hon satte sig på golvet ropade hon "Hjälp mig upp"! Och vi fick springa dit och lyfta upp henne. 5 sekunder senare, samma sak. Blev väldans bra träning för oss alla. Förra gången tog det 4 veckor för henne att rehabilitera sig så att hon kunde springa igen. Denna gång får vi nog räkna med 6 veckor. Men sen är det klart!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum