Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

29 april 2018 - Rissets praliner

Ovan ser ni delar av gänget som gjorde dessa underbara praliner! Längst till höger står Kristina som bjöd in oss till detta och donerade alla råvaror. Stort TACK! I mitten mis syster och till vänster barndomsvännen Frida.

TACK till alla ni som hjälpte till!

Ni som smakar dessa praliner vet nu också att de är underbart goda! Och vi bestämde oss genast för att komma tillbaka och göra om detta vid annat tillfälle och i andra sammanhang. Så vill du göra något kul och gott tillsammans med vänner eller kollegor rekommenderar jag verkligen detta!

"Rissets praliner är chokladpraliner av högsta kvalitét som vi tillverkar på beställning till ex bröllop, födelsedagar, examen eller personliga presenter. Smak, färg och utseende enligt ditt önskemål, t.ex. favoritlagets färger, säsongen eller whiskyn.. vi fixar... låt fantasin sätta gränsen! Rissets Praliner kan också tillverkas som gemensam gruppaktivitet. Kristina kommer till din grupp med all utrustning som behövs och guidar dig genom dagen. Pröva något anorlunda med kompisgänget, herrklubben, möhippan eller jobbkollegorna. Resultatet blir de vackraste och godaste praliner som ingen tror du gjort själv!"

Mer info om Rissets Praliner hittar du bl.a. på Facebook:

https://www.facebook.com/rissetspraliner/ 

Kontaktuppgifter till Pralinmakare Kristina Åberg

Tel: 0721-515203

E-mail: krisset1@telia.com

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum