Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

28 okt 2018 - 4-årskontroll och läger

I torsdags var det dags för 4-årskontroll på BVC. Förutom att hon inte ville måla så klarade hon allt annat galant! Väldigt skönt att se att hon kommit ikapp sig i det motoriska. Det intellektuella har tagit över det hon halkat efter i det motoriska så det skall bli intressant att se vad det blir av denna donna! Vi passade även på att boka in Maja och mig för influensavaccination den första dagen det fanns möjlighet. Viktigt för oss att ta denna för att skydda Nina.

Fredagen ägnade vi åt packning och efter konståkning och gympa hoppade vi in i bilen och körde mot vårt andra hem - Lingvallen och vuxenläger!

Som alltid en helt underbar helg fylld av glädje, rörelse och samvaro! På denna plats är det en utmaning att balansera hur mycket Nina orkar, men med tanke på hur mycket hon rör sig så får det vara värt det. Trötta och glada åkte vi hemåt på söndagen igen <3 

Dags för höstlov!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum