Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

27 jan - Behandling och härligt besked

I lördags var det dags för behandling igen. Nytt cytostatika som krävde både lite andra läkemedel samt dropp. Totalt skulle det ta 9 timmar. Denna form av cytostatika var starkt irriterande för urinblåsan, så tre doser med urinblåseskyddande läkemedel gavs under dessa timmar. Och så fick dropp pågå i 7 timmar efter för att skölja ut ordentligt. Tänk att hon klarar att ha detta läkemedel cirkulerande i kroppen och att problemet uppstår först när det skall sköljas ut via urinblåsan. Fascinerande! 

Fick också träffa en av dessa underbara läkare som gav oss resultatet på magnetröntgen. Och detta var precis som önskat! Tumörerna i femur (lårbenen) hade nästan försvunnit och de i tibia (underbenen) hade minskat. Och detta betyder att behandlingen tar precis som önskat. Det bästa resultat man kunde önska sig helt enkelt! Jippie!!!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum