Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

27 feb 2018 - Finbesök på jobbet

Idag var det dags för provtagning och det gjorde vi hos mig på vårdcentralen! Det var himla mysigt att få besök på jobbet och ta proverna på henne själv. Då slangen sitter kvar i "porten" är det en snabb och smärtfri procedur och det är väldigt skönt att kunna ordna provtagningen på hemmaplan. När vi var klara frågade Nina var kakorna fanns...

På eftermiddagen hämtade vi Maja från skolan med snowracern. Ett himla dragande i snålblåsten, på grusiga vägar, men det är mysigt! Vi hittade partier med djupare snö på vägen där de gled utan motstånd. Hittade en liten backe där de åkte. Mitt i värsta åkandet ringde de från sjukhuset och sa att trombocyterna (blodplättarna) var låga (18). Ooops, åkandet tog snabbt slut och vi tog oss lugnt hem. Lite småläskigt ändå att veta att hon är lättblödande. Blir en tur till Östra för påfyllning i morgon.

Idag botade Sara J min spänningshuvudvärk! Underbar massage gjorde det otroligt mycket bättre och efter 90 min YinYoga på kvällen var den helt borta. Det känns viktigt att göra det man kan för att hålla sig så välmående som möjligt. Jag och Viktor behöver olika saker och det gäller att få tid för dessa. Jag behöver i allra högsta grad in yoga då det är den som får stressnivån att sjunka och jag mår så otroligt bra. Viktor behöver sin träning för att bli glad och nöjd ;-)

Det är också viktigt för oss båda att normaliteten finns kvar i livet. Det har blivit jätteviktigt att hålla fast vid alla aktiviteter och rutiner för de ger energi. Det som utifrån kan verka ansträngande är det som skapar en känsla av friskhet i tillvaron. Läste en blogg skriven av en annan mamma där omgivningen hade gett syrliga kommentarer om att hon fortsätter se till att hon ser snygg ut. Vad vi gör för att hålla tillvaron flytande är upp till var och en och omgivningen bör bara stötta. Så som ni alla gör med oss.

Så tack till er alla <3

Och sovande då? Nä, hon lyckades somna på toaletten så på kvällen var hon pigg igen! Men snaaaaaaaart lyckas vi!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum