Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

26 juli 2018 - Hon är frisk

Ja, tänk vad fort det kan svänga! Feber är borta och hon har fått i sig lite mat. Hon är hur pigg som helst! Vi hänger inte med :-) Och våra gäster är lika förbluffade.

Ute är det väldans varm och Nina, liksom alla andra med cytostatikabehandling, skall ej var ute i solen. Jag är väldigt nöjd över att vara hemma med henne medans de andra går till stranden. Nina är så lycklig över att vara hemma hos sina leksaker och över att få äta den mat hon är van vid. En sån lycka att se henne. På eftermiddagarna har det varit vår tur att gå ut och njuta av solen.

Hemsjukvården var här och gav Nina antibiotika tisdag kväll och onsdag morgon. Bara de två doserna som behövdes och sedan sattes det ut. Fortfarande inget infektionsfokus hittat och feber är borta och då behövs det inte mer. Himlans skönt.

I morse tog jag prover på Nina hemma, när hon sov, och lämnade in dem på vårdcentralen. På eftermiddagen ringde läkaren och de hade fortfarade inte fått några provsvar. Men hon mår ju bra så det är bara att avvakta tills i morgon. Via lekterapin hade vi fått biljetter till Diggiloo i Slottskogen som donerats via Min stora dag. Två vuxna och fyra barn gjorde sig redo och gav sig iväg. Hann bara åka i ca 10 min innan Viktor ringde och sa att det blödde från instickstället vid portnålen. Hade blött igenom klänningen. Bara att vända. Otroligt tacksam för att jag har möjligheten att fixa sånt här själv. En förtvivlad Nina som bara hunnit förberedas sig en väldit kort stund. Jag tog bort nålen och kollade så att allt i alla fall såg OK ut. Väldigt lättblödande så trombocyterna är nog inte så många.

Sen kom vi iväg i alla fall och fick en superhärlig kväll i Slottskogen. Maja var överlycklig för att hon fick se Mendez, Tommy Nilsson och Ola Salo. Jag ringde hem till mormor och morfar, där Nina var, lite då och då och kollade att det hade slutat blöd. Det hade det, och hon tog det väldigt lugnt där. 

En mycket bra dag!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum