Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

26 feb 2018 - Lite paus och snö

Då påbörjar vi två veckor utan cytostatikabehandling! En lite paus känns det som. Nu skall den cytostatika hon fått få verka ordentligt och värdena kommer bli riktigt låga. Denna månads behandling har tryckt ner benmärgen ordentligt så det kommer inte produceras så mycket nya blodkroppar. Känns som en återhämtning vi behöver. Blir fortfarande regelbunden provtagning, men vi behöver inte åka 4-5 dagar i veckan i alla fall! Nu är vi alla ganska trötta och behöver lite lugn och ro ett tag. Förhoppningsvis kan Nina få en bättre dygnsrytm och därmed somna på kvällen så att även vi får sova.

Äntligen är det vinter, ljust och vackert. Men västkustvinden gör det svinkallt! Men ut måste man vi i alla fall.

Då lekbehovet vad jättestort hos Nina fick Maja stanna hemma och hålla henne i sällskap idag. De lekte och lekte och jag fick kontinuerligt härliga bilder skickade till mig på jobbet. Väl hemkommer gav vi oss ut och njöt av snön. På den mest läiga platsen fick vi skyfflat ihop en snöhög som var väldigt kul. Med rosiga kinder gick vi sedan in och drack varm choklad. Kändes nästan som fjällen!!!

Och hur det gick med sovandet? Jo, Nina somnade i 5 sek då det lagades middag och sedan var det kört igen. Men i morgon kanske!?!?