Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

25 feb 2018 - Saknad storasyster är hemma igen

Efter en väldigt trött förmiddag framför OS kom vi till slut ut på promenad tillsammans med mormor och morfar. Det fina vädret gjorde att vi träffde massor med trevligt folk på vägen. Isen ligger nu i nästan hela hamnen och det är otroligt vackert. Till slut fick jag springa hem med vagnen för att hon skulle hålla sig vaken. Men ack nej, 100m från huset somnade hon och sedan var det kört.

Trots gårdagens behandling mår hon ändå bra idag. Lite svagare i benen och inte så stor aptit, men det blev bättre under dagen.

Under kvällen kom äntligen Maja hem från Köpenhamn! Frost-kläderna åkte på och leken var igång! Maja är ju den enda som Nina får leka med än så länge, så de njuter verkligen av varandra. Tydligt att Nina hade lekabstinens. Vi firade morfar ännu en gång, med present och sång. Pigga barn långt in på kvällen, då båda sovit under dagen.

Snaaaaaart skall vi få sova i tid på kvällen ;-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum