Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

25 aug 2018 - Regnbågar och triathlon

I stället för att göra det vi planerat i helgen, fick vi en härlig dag här hemma. Viktor åkte dock iväg som planerat. Igår kväll hade vi spa, där Maja gjorde ansiktsbehandling på mig och Nina. Varierande avslappnande kan man säga :-D

Fördelen med att vi var hemma idag var att vi fick uppleva SM i Triathlon i regnbågens färger. Och Nina älskar regnbågar! Utan att veta regnbågen viktiga innebörd säger hon att regnbågen betyder kärlek för alla och att regnbågsflaggan är kärlekslandets flagga. 

Inne på Akvarellmuseet var det akvarelltriathlon där barnen cykelmålade, sringmålade och slutligen vattenmålade. En av de saker Nina gått miste om denna sjukdomstid är att hålla i pennan och måla. Hon vet knappt hur man håller i pennan. Hon tycker heller inte att det är så kul. Men här inne på Akvarellmuseet satt hon och målade en regnbåge. Så detta är första teckningen hon målat till mig! Och hon ville bara måla mer och mer. Så hit måste vi gå och måla ofta!

Det blev en härlig promenad hem i solskenet där vi räknade brännmaneter utefter vägen.

Och Nina har inte det minsta ont efter att de opererat ut porten! Hon känner ingenting. Hon får nu också antibiotika tre gånger om dagen trots att man inte hittat några bakterier i odlingarna. Men man vågar inte chansa. Sina vanliga mediciner tar hon utan större protester. Men ytterligare medicin tre gånger om dagen blir en utmaning. Tur att det bara är en vecka till :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum