Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

25 april 2018 - Praliner till förmån för Barncancerfonden

På söndag skall vi till Rissets Praliner i Fjällbacka och göra praliner! Dessa kommer vi sälja till förmån för Barncancerfonden. Ägaren Kristina skänker alla råvaror. TACK! Pralinerna kommer gå i temana superhjälte, prinsessa, enhörning och fjäil. Alla dessa är symboler för barn med cancer eller för Nina.

Pralinerna kommer säljas i lådor med 8st och de kostar 120:-. 100:- kommer gå direkt till Barncancerfonden. Nina har bestämt att de skall ligga i gulfärgade askar som kommer dekoreras. Pralinerna görs på laktosfri grädde, men det finns spår av mjölkprotein i chokladen. Vissa praliner har nötter. Vi kommer göra några lådor utan nötter, men då finns det så klart spår.

Pralinerna kan hämtas i Skärhamn, Hällsvik och på Drottnings Silvias barnsjukhus under nästa vecka. Inget kan skickas.

Beställer gör du genom att på något sätt höra av dig till mig eller Viktor! Begränsat antal så klart. Så gör en god gärning samtidigt som du får njuta!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum