Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

24 feb 2018 - Heldagsbehandling och efterlängtad present

Tidigt upp och iväg mot Östra. På plats kl 08 för förberedelse inför behandling. Prover togs och i väntan på svar sprang Nina ungefär 10 varv runt på avdelningen. Sedan fick hon en efterlängtad present. Igår när vi var på leksaksaffären hittade hon denna kattunge med veterinärsaker till. Hon ville såååååå gärna har den och jag kunde inte motstå. Lyckades köpa den i hemlighet. Och lyckan när hon öppnade denna var obetalbar. Sedan upptäckte jag att den gav ljud ifrån sig. Den kunde jama sjukt högt! Och Nina älskade så klart detta ljud! Fyra timar senare tog batteriet slut till nästan allas glädje ;-)

Provsvaren kom tillbaka och hon hade ett Hb på 73. Helt fascinerande med tanke på att hon nyligen sprungit tio varv. 

Behandlingen med Cyclophosfamide sattes igång och blod fylldes på. Dagen gick ganska fort. Nina lekte konstant med sin kattunge och jag roade mig med att virka och att titta på OS. Älskar OS! Hade hittat ett roligt, tjockt garn på ICA och virkade med en virknål nr 12. Hittade en bra beskrivning på en sittpuff som jag tänkte ge mig på. Insåg snart att jag totalt glömt av hur man läste en beskrivning och hur man virkade. Hittade dock en virkskola och snart var jag igång! Jätteroligt att virka och med så tjockt garn går det fort. När halva puffen var virkad tog garnet slut. Jaja, jag hade något att göra i alla fall :-) 

Efter en lång dag fick vi till slut åka hem. Nina hade lyckats somna och vaknade lagom till att vi skulle åka hem vid 20-tiden. Då var hon i alla fall vaken och fick fira morfars födelsedag när vi kom hem. Jag drömmer nu om kvällar då barnen somnar innan mig.

Men nu är vi i alla fall klara med Induktionsprotokollet! Första delen av tre är avklarad. Känns riktigt bra!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum