Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

24 april 2018 - Vanlig vardag och provtagning

Så himla skönt med vanliga dagar! Jag har nu jobbat i två dagar och Maja har varit i skolan. Igår kom Nina till mig på jobbet för provtagning. Det är otroligt skönt att kunna göra detta på hemmaplan och att jag kan göra det själv. En mycket nöjd lite tjej kan nu hjälpa till med rören, lägga provrören i "vaggan" för att sedan ta en sak ur "Marias burk". Mysigt!

Provsvaren visade att hon ligger lite lågt i alla olika blodkroppar, men inget som behöver ersättas eller åtgärdas. Än så länge håller vi oss hemma. Och Nina hon vill knappt vara utanför hemmet. Så fort vi är iväg och gör något, så längtar hon hem. Har blivit väldigt tydligt nu när vi är inlagda några dagar varannan vecka. Så vi mycket på hemma!

Igår var vi dock hemma hos mina föräldrar på eftermiddagen, lekte i trädgården och fixade lite. Jättehärligt att vara ute lite! Annars vill Nina helst vara inomhus. Fortfarande kansligare mot vind och kyla än tidigare. Men är det bara tillräckligt roligt så är det inga problem!

I och med detta så somnade vi ganska tidigt igår, tillsammans <3 

Idag följde Nina med på Majas dans! Så nu vill hon börja på det också... Men det är väl ingen som är speciellt förvånad över att våra barn vill ha en massa aktiviteter gissar jag :-D

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum