Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

23 juli 2018 - Permission och skiftbyte

Idag var Nina piggare på förmiddagen så det började planeras för hemgång. Hon behöver komma hem för att äta! Jag började packa ihop alla våra saker. Mycket saker som vanligt... Nina fick fart i kroppen. Alla älskade bilder kom fram och hon sorterade och ordnade. Pratade och lekte och underhöll de som ville lyssna <3 

Vi skulle bara vänta in och se vad som hände med febern efter 6 timmar och så skulle hon få en dos antibiotika till. Och lite blod behövde fyllas på för Hb var lågt igen. Febern påverkar benmärgen ännu mer så det produceras ihte så mycket alls. Men när det började närma sig 6 timmar sedan senaste Paracetaol-dos steg febern igen. Hemgång omvandlades till permission. Så vi gav oss av hemåt i alla fall.

8 timmar knappt hade vi till vårt förfogande och på vägen hem hamnade vi bakom en trafikolycka. Och Nina började må sämre. Bara att ta ett djupt andetag och tänka att det fanns sjukvårdspersonal nära. Till slut kom vi hem i alla fall.

Väl hemma fick Nina njuta några timmar av hemma. Försökte äta lite, sitta i soffan och underhålla våra gäster. Men hon var trött. Jag fick packa upp min väska och Viktor fick packa i ställert. Efter tre nätter på sjukhus för mig fick det bli skiftbyte. Behöver av att få sova och vara hemma var stort. 

Lagom till att Viktor och Nina skulle åka iväg igen steg febern återigen till 39,5. Fick i henne Paracetamol utan att hon kräktes och de kunde ge sig iväg!

Nu får detta vara över snart...

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum