Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

23 feb 2018 - Lugn och ledig dag

Idag har det varit en härlig och ledig dag! Vi tog en shoppingtur för att inhandla födelsedagspresent till kusinen som fyller 10 år idag. Hade planen att komma iväg tidigt, men det gick sådär. Avnågon anledning är det alltid någon som skall bajsa så fort vi skall ge oss iväg. Och när det är klart är det dags att bli hungrig. Men till slut kom vi iväg! Och som vanligt ångrar jag mig alltid :-) Väl inne på H&M sprang de åt var sitt håll. Skönt att det var lite folk så det var möjligt att hålla ordning på dem. 

Hem och packa, få iväg Maja på gympa och sedan få iväg Maja och Viktor till Köpenhamn! Sen var det dags att förbereda för morgondagen då det är heldagsbehandling. Förra gången vi gjorde denna behandling hade jag inte riktigt fått info om hur lång tid det skulle ta. Blev ganska rastlöst och tråkigt. Så denna gång tänkte jag gardera mig med saker att göra. Packade och fixade medans Nina titta på tv och tog det lugnt. Trodde jag i alla fall! 

De säger att hon är benskör för tillfället och skall inte hoppa studsmatta eller klättra i bergen häromkring. Vad sägs om soffhoppning då? Det var bara att stå i beredskap och se till att hon höll sig på soffan. Lycklig var hon och jag fick lite smånervöst titta på!

Det är lite fascinerande att tänka på hur myckt hon har återhämtat sig på fyra veckor. Då hade hon svårt för att gå och orkade inte resa sig upp från golvet eller gå i trappan. Nu springer och hoppar hon igen, inte riktigt som förr, men nästan. Man få komma ihåg att hon väger 2 kilo mer än innan kortisonkuren. Det är 15%-ig ökning av kroppsvikten, så det är lite mer att bära på.

Men det bästa av allt är så klart att glädjen är åter <3

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum