Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 sept 2018 - Storm och inställt Kolmårdenbesök

Idag var det tänkt att vi skulle åka till Kolmården tillsammans med Barncancerfonden. Men då den första höststormen drog in var det till slut bara att inse att vi inte skulle kunna komma iväg på ett säkert sätt. Vi avbokade i stället hotell och resa och bunkrade upp. MSB:s broschyr kom till användning! Trangiakök och batteridriven radio, ficklampor och lättlagad mat. Vem vet hur långt strömavbrott det blir denna gång...

Det blev en lugn och supermysig kväll! Att få avboka aktiviteter och därmed få en helt lugn och obokad helg är undeskattat! Maja och Nina somnade trots oväsendet och det blev en lugn natt utan strömavbrott!

Dagen har ägnats åt att försöka flyga drake samt att titta på översvämningar :-) Flyga drake var halvt omöjligt i den byiga och fortfarande kraftiga vinden, men kul var det! Vattenståndet i havet var nu 1 meter över det normala så stränder och bryggor var helt under vatten. Det fanns också väldigt stora vattenpölar/översvämningar att hoppa i. Detta resulterade i blöta men lyckliga barn :-)

Lugn och ro behövs. Vi är trots allt trötta, men lyckliga.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum