Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 mars 2018 - Dags att åka hem

Vilken skön natt! Bara uppe och kissade en gång och sedan sov i som stockar. Fortfarande lite sliten, men betydligt bättre än igår! Och såååååå glada över att få åka hem så här fort. Blev alltså 3,5 dag i stället för de 6 som vi blivit förberedda på.

För att få med mig allt fick jag springa ner till bilen i flera vändor. Tur att den fantastiska personalen hade tid att hänga med Nina under tiden. Av allt jag packat användes ca en tiondel. Fasan var ju att det skulle bli tråkigt, så jag hade packat allt... Nästa gång kommer det bli en betydligt mindre packning :-)

Pigga och glada lämnade vi avdelningen, men saknar nästan genast denna underbara personal <3 Det är en glädje att komma tillbaka!

Biverkningarna efter denna behandlingsomgång blir framför allt från slemhinnorna i munnen och tarmen. Det kan ge blåsor i munnen och därmed svårigheter att äta och även diarréer. Men troligtvis inte så mycket efter denna första omgång. De olika blodkropparna kommer också minska så förr eller senare behövs påfyllning. Men vår förhoppning är att kunna vara hemma ända tills det är dags för nästa omgång om 1,5 vecka. 

Så med stor glädje åkte vi hem och kunde hoppa in i vardagen igen. Skridskouppvisning nästa! En dusch och egen säng. Men bäst av allt är när hela familjen är samlad :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum