Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 juni 2018 - Midsommarafton

I denna långsamma resa går tiden också väldigt fort! Plötsligt är det midsommarafton! Nina vaknade alldeles för tidigt och var hungrig. Så vi startade midsommarafton med att göra pizza :-) Efter en långsam och trött morgon kom Maja på att hon ville ha en midsommarkrans med blommor i regnbågens färger. Och med en så ljuvlig önskan så är det bara att uppfylla. 

Med en hel hög arband i Nina-fickan inhandlades det härliga blommor på Dekorex blommor. Basen blev blåklint och sedan diverse för att få ihop färgerna. Sedan fick Bengt och all underbar personal varsitt haalsband för sin insats med loppisen. Det är med lycka, tacksamhet och känslor som dessa armband överlämnas och mottas. Lycklig åkte jag därifrån med famnen full av blommor.

Även Nina såg fram emot att byta om till klänning och få fira midsommar. Så härligt att se lite vilja helt plötsligt! Hon ville också ha en krans och nöjde sig med den i tyg då det var den enda som var bekväm då hon satt i vagnen.

Upp till ängen för härligt, traditionellt midsommarfirnde. Fullt med folk, lotterier och fika. Och när morfar vann på lotterierna och det var dags att välja vinster så åkte solskyddet upp. Efter det gick Nina med på att vara helt synlig för alla <3 Detta hör inte till vanligheterna då hon för det mesta vill gömma sig bakom solskyddet. Och hon orkade hela 40 minuter innan hon ville gå hem! Så mormor och morfar promenerade med henne hem så vi kunde stanna kvar och fira lite till med Maja.

En härlig midsommarafton fortsatte och vi promenerade hem i sommarkvällen.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum