Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 juli 2018 - Jobbig dag med kioskbesök

Efter en lång natt då Nina låg och gnydde hela tiden blev det till slut dag. Febern fortsatte att stiga varje gång Paracetamolet försvann ur kroppen. Ingen aptit och då blir man inte helelr piggare. Fortfarande inga infektionsparametrar så förklarningen blev helt enkelt att febern är orsakad av det cytostatika hon fått nu på slutet och detta är en känd reakton. Dock högre feber än vanligt, men i och med att kroppen är sliten så kan det ske.

Mormor och morfar kom på besök en sväng, men annars vilade vi bara.

På kvällen kom en kiosk rullande! Två tokigt utklädda personal kom med en vagn fullt med dricka, chips, godis och chokladbollar. Nina valde glatt det som synd på tallriken. Hon smakade på lite och tyckte ändå att det var lite gott. Oliverna var dock godast! Så äntligen fick hon i sig något att äta denna dag :-)

Det är högst frustrerande och väldigt jobbigt att denna feber kommit nu när man trodde att det hela skulle vara klart!Men det är högst väntat och inget konstigt alls, så det är bara att vänta ut det hela. Två dagar efter sista behandling är det normalt med febern, så snart...

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum