Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 feb 2018 - En Anna-peruk

Idag var morfar med Nina på sista behandlingen i detta block och det gick självklart hur bra som helst! Min spänningshuvudvärk ökade dock så nu är det dags att gå på massage. Även om oron inte är stor börjar det kännas i kroppen. 

Idag är det 2 månader sedan behandlingen startade och det är ju bara att konstatera att det går alldeles fantastiskt bra! Nina är pigg och mår för tillfället hur bra som helst. Resterande del i familjen mår också bra, men vi börjar bli trötta och lite slitna. Det äe mycket flängande och då Nina sover middag varje dag på väg hem från sjukhuset, så är hon hur pigg som helst på kvällen. Vi får helt enkelt inte sovit ordentligt. Men nu är denna period över med så många resor varje vecka så förhoppningsvis kan vi nu få en bättre dygnsrytm där vi alla får sovit bättre.

Filmen Frost har fått en ordentlig återuppståndelse här hemma. Vaiana har varit det enda som spelats, tittats på och lekts ett bra tag, men nu är Elsa och Anna tillbaka. Båda Maja och Nina dansar och sjunger i timmar varje kväll. För ett tag sedan gjorde jag en Elsa-peruk av en fleecefilt till Nina som hon är mycket nöjd med. Nu hittade jag en orange fleece-filt på ICA och fick gjort en Anna-peruk. Som ni ser är Nina väldigt nöjd med denna :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum