Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 aug 2018 - In akut

Idag var planen att hon återigen skulle få gå till förskolan, men så blev det inte. När jag gjorde henne i ordning på morgonen råkade jag stöta till porten och hon skrek så hon inte kunde andas. Så det var bara att åka in! Och visst höll de med mig. Den måste ut snarast! Så en halvakut operationsanmälan med önskan om att det skulle ske denna vecka. INTE vad vi hade planerat, men som vanligt är det bara att hänga med. Dock ganska mycket att rodda med då helgen var full med uppdrag...

Jag tog tillfället i akt att fylla på Ninas supersnöre med de pärlor som fattades. Har legat lite efter, men är nu i kapp! Det är en vacker berättelse om en tuff tid.

Nina letade upp konsultsjuksköterskan Ullis och bad om en helt ny uppsättning bilder. Dessa vill hon ha på förskolan för att kunna visa de andra barnen. Kommer behövas en hel del bearbetning för att få hnne att gå med på att även de andra barnen skall få röra dessa bilder...

Efter ett roligt sjukhusbesök gick vi via lab för provtagning. Stick i fingret är hon näst intill oberörd av. Vi hann knappt bara hem innan de ringde och sa att det blir op i morgon! CRP 1 än så länge så man vill snabba sig innan det blir något knas. 

På kvällen var det dags för dubbeldusch! Hibiscrub/Descutan x 2. Ingen favorit direkt, men som allt annat, bara att få det gjort. Med blandade känslor laddar vi inför morgondagen. Det skall bli väldigt skönt att få bort porten så den inte hinner ställa till med något... Samtidigt var den en trygghet inför eventuella infektioner och transfusioner. Men något som ej funkar är ingen idé att behålla!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum