Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

22 april 2018 - Mer energi i kroppen

Efter mycket vila de senaste dagarna börjar nu energi komma tillbaka! Då det var strömavbrott hemma åkte jag och Nina in till Stenungsund där Viktor och Maja var på CrossFit Kids på Njord. Och ägaren Sandra gjorde Nina väldigt lycklig med en tröja. TACK <3 När lokalen var fri från barn var det Ninas tur att springa runt och leka. Jättelycklig! Enligt henne själv skall hon börja på gympa, skridskor, simning och CrossFit till hösten. Hon vill göra allt som storasyster gör. En logistisk utmaning, men vi tar det som går!

Sen köpte vi ett Trangia-kök :-) Med gasolbrännare. Inser att det behövs när man bor på en ö! Upplever att det är strömavbrott hos oss betydligt oftare än när jag bodde på fastlandet. För det jag saknades mest i morse var kaffe! Som tur var har mamma och pappa ett så där kunde jag tillfredsställa mig kaffebehov!

Lunchen inhandlades på McD. Och där var det den längst kö jag någonsin sett! Vi var inte ensamma om denna tanke. Köpte även med lunch till mamma och pappa och lagom till att vi levererat detta kom strömmen tillbaka.

Nu laddar vi för en alldeles vanlig vecka då vi förhoppningsvis får vara hemma!  

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum