Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

21 mars 2018 - Nina har ett koppel och dansar fuldans

Igår kväll steg krea (njurvärdet) så lagom till natten ökades hastigheten på droppet. Varannan timme i natt har v varit uppe och kissat. Personalen har kommit in oh väckt mig och så har jag tagit upp henne på toaletten. I energisparande syfte har man satt in rörelsesensor på toalettbelysingen, som ej går att stänga av... Så varje gång vi gått in på toaletten har strålkastarbelysningen satts på. Det är få saker som irriterar mig, men detta är urdumt... Framåt morgonkvisten hade hon inte kissat tillräckligt mycket i relation till droppmängden så hon fick lite Furix (kissmedicin). Sen kissade hon med 30-45 min mellanrum... Hon vaknade pigg och glad, men en anna var lite sliten :-)

Under dagen har jag försökt att titta på SM-veckan, men inte lyckats se så mycket! Nina har sprungit runt avdelningen, underhållit all personal, dansat Fuldans och Shufflat. Redan i julas fixade vi ett koppel melan henne och droppställningen och detta har kommit väl till pass. Så det är en roligt syn när hon går runt med droppställningen på släp.

Vi har också haft lite att förbereda då det är Viktors 40-årsdag idag! På eftermiddagen dök hela familjen upp. Maja packades in i en stor låda och hoppade upp med presenten i handen. Alla som befann sig på avdelningen bjöjds på tårta och oväntade gäster dök upp och underhöll oss alla. Blev en himla bra födelsedag trots allt!

Var sjätte timme sedan igår kväll har man följt Methotrexate-koncentrationen i blodet. Den har successivt sjunkit och så fort den går under ett visst värde kan man koppla bort droppet och vi får åka hem. Och klockan 23 var det klart! Inte direkt läge att åka hem kanske, men droppet kunde kopplas bort  och inget mer kiss behövde mätas. Dags att sova gott!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum