Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

21 maj 2018 - Förskjuten behandlingsstart

Idag var det dags för provtagning igen. Nina kan nu vägen till lab och har kommit en bit på vägen i att vänja sig vid stick i fingret. Inför sticket skall handen värmas med en liten värmekudde. Denna gick hon nu med på att lägga handen på. Valde sedan plåster och sedan stack BMAn henne i fingret snabbt. Fortfarande ingen rolig upplevelse, men ett steg framåt.

Upp till avdelningen och vänta på provsvar! Under tiden kom sjukhusclownerna som jag bara älskar! De går från att underhålla en 3-årig Nina till tonårskillen som sitter bredvid. En konst! Sen blev det den obligatoriska glassen :-)

Provsvaren kom tillbaka och de var inte alls redo för behandlingsstart, vilket var väntat. Och väldigt skönt tycker vi! Vi är inte riktigt mentalt redo att dyka ner i kortisonbubblan igen. Lite för mycket saker denna vecka som vi vill uppleva att Nina upplever.

Så glada och nöjda åkte vi hem och njöt av sommaren!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum