Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

21 juni 2018 - En dag i välgörenhetens tecken

I natt var det Viktor som vaknade av dunsen. Nina orkade inte gå alls utan satte sig på rumpan precis vid sin säng... Snaaaaaaaart vänder det!

Efter att hon haft lite sämre aptit i två dagar vaknade hon nu oh ville ha mat, tidigt! Bara att göra pizza till frukost.

Idag är det Internationa Yoga Day och sommarsolståndet. En dag för kärlek, glädje och energi. En dag perfekt för välgörenhet på olik sätt.

Först en tur till vårdcentralen för provtagning och sedan fick Nina äntligen komma till mormor och morfar. De var inte hemma igår till hennes stora förtret! Jag fick gå på ett alldeles underbart yogapass. Min plats för återhämtning, energipåfyllning och reflektion. Jag vet inte riktigt hur jag hade klarat denna tid utan yoga. Här hittar jag kraft! Klassen var gratis och i stället betalade deltagaren en slant till valfri organisation. 

Sen snabbt vidare till en alldeles fantastisk blosteraffär på ön. Dekorex blommor, som idag hade en loppis till förmån för Barncancerfonden via Ninas insamling. Full av glädje shoppade jag lite saker som skall bli pysselprojekt lite längre fram.

Sen hem till Nina, som inte ville följa med hem. Men det fick hon göra i alla fall!

Nina låg mest på sin plats i köket medan jag förberedde mig för den välgörenhetsklass i yoga jag skulle hålla i på kvällen! Vi gjorde även armband som skulle delas ut till alla deltagare. Idén kom från fantastiska Tess som gjorde dessa till välgörenhetsspinningen som hon hade tidigare i år. Vi och definitivt Nina gillade designen så vi fortsätter med dessa. Färgerna representerar oss alla på nåt sätt. Och regnbågens färger har den största betydelsen av alla. Nina tittade på när vi gjorde dem och godkände sedan alla. Så iväg för en fantastisk stund. Samlade in pengar och alla fick varsitt armband laddat med kärlek och glädje!

För denna dag kommer för alltid representera detta för mig. Med kärlek och glädje får vi kraft att klara allt!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum