Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

20 mars 2018 - Nina har fått stipendium

Vi är alldeles överlyckliga och tacksamma! Nina har fått ett stipendium från Stiftelsen Henrik Superman. Detta kommer definitivt att underlätta våra sjukhusvistelser. Gå gärna in och läs om stiftelsen och om vem Henrik var på:

 

http://www.henriksuperman.se 

 

Det gör ont i hjärtat varje gång jag tänker på alla de barn som genom åren dött i cancer, men jag blir så upplyft och stärkt av de föräldrar och familjer som använder erfarenheten till att hjälpa andra familjer och cancerdrabbade barn. En stor sponsor till Stiftelsen henrik Superman är Malmö FF. Nästan så jag bytte lag att hålla på så här i hockeyslutspelet... Men det var ju fotbollen som var Henriks största intresse. Men Malmö Redhawks är sponsorer till Barncancerfonden genom sitt samarbete med Team Rynkeby. Det första laget som ingått sponsoravtal på denna nivå. Så ju längre de går i slutspelet desto mer pengar kommer in till Barncancerfonden!

Vi är dock mycket glada och tacksamma för allt som kommer in. Det är stänigt närvarande att det är forskningen som gör att Nina trots allt mår så ofattbart bra mitt i denna behandling.

Idag har mormor och morfar löst av Viktor så att han kunde åka hem och hämta Maja från skolan. Jag löste av dem några timmar senare. Det gäller att få ihop pusslet!

Methotrexatbehandlingen pågick i ett dygn och parallellt fick hon hela tiden dropp. pH i urinen mäts varje gång och även njurprovet krea. Under själv behandlingen kan man må illa, så det får hon förebyggande medicinering mot. Inget som märktes i alla fall. 

Jag hade tänkt att Nina åtminstone skulle vara liiiite trött då jag hade väldigt mycket jag ville få gjort. Inte en chans... Vi sprang mest runt på avdelningen. Nina först och jag på släptåg med droppställningen. Lite motion i alla fall :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum