Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

20 juli 2018 - Sista behandlingen på dagvården

Igår åkte mormor och morfar med Nina in för sin behandling medan vi andra uträttade hur mycket saker som helst!

Idag åkte vi in hela familjen då det är sista gångern Nina får behandling på dagvården. En plats som blivit vårt andra hem och där personalen är våra vänner.  Nina hade med sig en present till den sjuksköterska som haft hand om oss senaste tiden och som betyder väldigt mycket för oss. Och när hon öppnade och fick sin L.O.L blev hon superglad! Denna mamma till 2 söner har många gånger pratat om att det inte finns några sådana saker i hennes hem, men nu finns det!

Vi träffade doktorn som gick igenom det som sker i nästa steg och fick svar på all röntgen. INGA kvarvarande cancerförändringar utan bara skelett under läkning. Provsvaren visade dock att neutrofila (vita blodkroppar som är immunfösvaret) nu är i botten. Bara att förbereda sig på feber och inläggning...

Nina fick sin behandling och vi sade symboliskt hej då till alla! Vi skall ju dit nästa vecka igen och med jämna mellanrum under de kommande åren, men ingen mer behandling i alla fall.

Sen gick vi ner och härjade på lekterapin en stund innan vi glada åkte hem.

Väl hemma tog det inte så lång tid innan Nina sa att hon hade ont i huvudet och det var febern som började stiga. Vi följde de anvisningar vi har. Under tiden hann vi med ett väldigt mysigt besök! Men sen ringde vi avdelningen och det vara bara att åka in. Visst hade vi förväntat oss detta, men inte redan idag! Jaja, Nina var fortfarande pigg och glad. Somnade dock en stund i bilen på vägen in och var sedan väldans pigg, som vanligt ;-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum