Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

20 april 2018 - Dagar av återhämtning

Det var otroligt skönt att komma hem! Och snälla nån vad trötta vi är. Har varlit lite väl mycket den senaste veckan och på något sätt måste det väl visa sig.

Igår gjorde vi inte mycket på förmiddagen. Tror hela familjen vaknade vid 10. Men det var solsken! Första frukosten, eller snarare bara kaffet, på altanen. Lång och långsam frukost. När vi satt där i solen kände jag hur kroppen åter fylldes med varm energi. Behövs myckt sol dessa dagar :-)

Dags att ta tag i försäkringsärendet och min bil. Så på eftermiddagen packade vi in oss i två bilar och åkte mot en verkstad för skadebedömning. Jag satte på mig barnens rosa hörselskydd för att kunna uthärda oljudet från de trasiga fönstren på motorvägen. Måste sett roligt ut!

Självklart somnade både Maja och Nina i bilen på vägen till verkstaden så kvällen blev lång...

Idag har solen fortsatt att skina. Dags att väcka trädgården :-) Utemöblerna plockades fram och studsmattan monterades. Maja och Nina ville bada så vi släpade fram den lilla poolen och fyllde på med lite väldigt varm vatten. Blåste ganska ordentligt och var inte alls varmt, men de var nöjda! Det sägs att det är bra för själen att odla saker och för mig stämmer det. Att få odla, plantera, pyssla och se det växa är väldigt rogivande. Under dagen har energin smygit sig tillbaka.

Eftemiddagen ägnades åt familjen och när kvällen kom blev det riktigt fredagsmys och vi somnade alla tillsammans. Hemma är bäst!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum