Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

2 juli 2018 - Behandling igen och 19 dagar kvar

En härlig helg till ända. Full av återhämtning, lek och besök av hemsjukvården. Nina piggnar till för varje dag och återhämtar sig muskulärt. Hon kämpar vidare med att resa sig upp från golvet med vår hjälp och att gå i trappan med vår hjälp. Det är långt kvar, men vi ser skillnad från dag till dag. Hon kan nu promenera på gräsmattan, som är ojämn, utan att ramla.

Trots att det har varit väldigt trevligt att ha hemsjukvården på besök har det också varit tröttande. Att ha besök både vid midnatt och sedan vid 08 gör natten lite kort. Men det blev ett sista besök idag på morgnen och nu behövs det inte mer. Men Maja sade direkt att hon kommer sakna Kicki <3 

Idag har vi varit på sjukhuset hela dagen. Först provtagning och invänta provsvar. Dessa var alldeles utmärkt så nu sattes antibiotikan ut och hon är nu redo att fortsätta cytostatikabehandlingen enligt protokollet. Enligt önskan kom också sjukgymnasten på besök för att göra en utvärdering av Nina. Hon fick promenera lite i korridoren och sedan kontrollerade han reflexer och benmusklestyrka då hon satt i vagnen. Precis som väntat är hon generellt svag i benen. Efter sommaren skall ny kontroll göras och en rehabiliteringsplan göras efter de behov som finns då.

I väntan på att cytostatikan skulle anlända tog vi en tur till köpcentrat Allum för lite shopping. Träffade först på en väldigt trevlig människa och gick sedan vilse... Hittade som tur var tillbaka till bilen och kom i tid för att få behandling. Känns så otroligt skönt att vara igång igen! 19 dagar kvar!!!!

Vi kom iväg hemåt på eftermiddagen och mötte upp Viktor och Maja på stranden i Stenungsund för lite middag. Så otroligt skönt att vara hemma och få en tidigt kväll! Om det nu inte vore för att båda barnen somnade i bilen strax före 18....

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum