Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

2 april 2018 - Ronald McDonald Hus

Påskhelgen lider mot sitt slut och ny behandling startar för Nina i morgon. I och med att det är påsklov tar vi nu chansen att vara på plats hela familjen. Vilket ställe! ett helt hus anpassat för barn iolika åldrar och dess familjer. Och jag som älskar McDonalds-mat! Nu fortsätter i samma bana med glädje!!!

Solen sken och vi fick verkligen anstränga oss för att få ut barnen från denna underbara plats. Det blev en härlig tur till Slottskogen där vi bl.a. hälsade på sälar och pingviner och lekte på Plikta lekplats i vad som kändes som en evighet. Barnen var varma men vi blev kalla :-)

 

Tillbaka till huset och leka, leka, leka! Tre våningar skapade för lek. I huset finns det 43 rum och det är nästan fullt. Viist var det mycket folk, men det var gott om plats och mycket väl anpassat. Överallt fanns olika rum för mys och avskildhet. Alla lagar si egen mat och det finns köksplats och matbord till alla. En riktigt bra plats där det är möjligt att bo en längre tid.

Till slut fick vi in barnen på rummet, men endast pga att kl 22 skulle alla vara inne på rummen. Dusch av Nina som förberedelse inför morgondagen. 

Det var till slut helt tyst! Har nog aldrig varit på en så välisolerad plats. Gonatt och sov gott!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum