Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

19 sept 2018 - Ninas 4-årsdag

Tänk, nu fyller lillskrutten 4 år! Är väl aldrig så lätt at väcka barn som de dagar någon fyller år. Maja gick upp innan hon ens vaknat ordentligt och gjorde sig redo. Vi väckte Nina genom att sjunga "Happy birthday" vilket hon hade beställt. Önskefrukost på sängen: Digestive och nyponsoppa. Och EN present! Resten av presenterna får vänta till eftermiddagen. Annars kommer vi aldrig iväg till förskolan... Lyckligt öppnade hon sitt paket och däri låg en likdan katt som hon själv gav bort på senaste barnkalaset.

Idag var det dags för provtagning, så det blev en tur till vårdcentralen innan förskolan.Så tacksam över att vi kan göra provtagningarna här på hemmaplan. Underlättar verkligen vårt liv. Elsa-plåster på och sedan till förskolan. Det är ju roligt att vara där på sin födelsedag och bli firad så det får hon inte missa!

Så nu är jag hemma och förbereder kvällens släktkalas.

Det Nina och vi önskar oss i födelsedagspresent är donationer till Barncancerfonden vi hennes insamling! Alla barn med cancer skall få uppleva sina födelsedagar!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum