Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

19 aug 2018 - Ögonfransar

Har ni sett!? Det har börjat växa ut ögonfransar!!! En jämn, tät kant av fransar som är 2-3mm långa. Alldeles underbart att se. Även på huvudet börjar det hända något. Hela skalpen är småknottrig. Verkar som varje hårcell börjar aktiveras. Skall bli väldigt spännande att se vad som händer! Det har nu gått 4 veckor seden den sista intravenösa cytostatikadosen och kroppen börjar uppenbarligen återhämta sig. Det har också gått 2 veckor sedan starten av underhållsbehandlingen. Hon mår för det mesta utmärkt. Men på fredagar är hon inte riktigt lika bra. På torsdagskvällarna får hon en dunderdos med Methotrexate så det kanske hänger ihop. Hon är arg, gnällig och vill inte äta. Troligtvis lite illamående, vilket hon inte riktigt kan uttrycka. Får fråga om detta nästa gång helt enkelt!

Helgen har varit väldans mysig. Igår provade jag SUP-yoga för första gången. Det blåste 15 m/s i byarna så det var en utmaning att ta sig fram. Men i en lugn vik blev jag helt såld på detta. Blöt blev jag så klart också. Mot slutet kom mamma och pappa med barnen och de stod och tittade på oss från bryggan på andra sidan sundet. Maja hade nog väldigt gärna varit med. Sen avnjöt vi alla god lunch på Lottas bageri. 

Nina ser nu väldigt mycket fram emot att få börja förskolan igen! Hon har planerat vilka kläder hon skall ha på sig i morgon. Det har även Maja gjort inför starten av första klass. Så nu har det lekt skola hela helgen!

Vi passade också på att fira sommarlovets sista dag. När Viktor kommit hem igen tog vi oss till glasscaféet och alla köpte hur stora glassar de ville! Nina ville som vanligt ha en kula med mörk chokladglass. Maja tog lite av allt :-) Vi njöt alla till fullo. Efteråt hoppade Maja och Nina i vattenpölar tills de var genomblöta. Enligt Maja var detta en av de bästa dagarna i hennes liv :-D Ibland krävs det inte så mycket! Till slut lindade vi in dem i filtar och åkte hem. 

Sommarlovets sista del har i alla fall inneburit återhämtning och känsla av ledighet! Väldigt tacksam för detta. Nu är vi lite mer redo för hösten!

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum