Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

18 sept 2018 - Regnbågsbukett

Idag var det dags att gå till förskolan igen! Idag var hon dock kramig och ville inte riktigt lämna mig. Men barnen och pedagogerna tar in henne med öppna armar och det känns alltid bra att lämna henne där. När jag sedan hämtade henne några timmar senare var hon pigg och glad. Och det som är så häftigt är att hon äter så bra där!

I förra veckan, innan kalaset, ville Nina ha en regnbågsbukett! Och sådana önskemål går ju inte att motstå. Så vi tog oss till Dekorex Blommor i Kållekärr. Bengt och hans personal är fantastiska människor som hjälper oss med insamling till Barncanerfonden. Nina börjar känna sig hemma här så hon sprang raka vägen in och beställde. Resultatet blev denna makalösa bukett där alla regnbågens färger är med. Den kommer vi njuta av länge!!! Och Bengt Lidén tog denna fantastiska bild <3

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum