Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

17 feb 2018 - Marcus & Martinus på Globen för syskon

För några veckor sedan såg jag att Barncancerfonden bjöd in syskon att få gå på Marcus & Martinus på Globen. Jag anmälde snabbt vårt intresse och vi hamnade på reservlistan. I tisdags kom ett mail om att Maja fått en plats! Helt fantastsiskt! Tågbiljetter och hotell ordnades och på lördag förmiddag gav vi oss iväg! Maja överlycklig då hon äntligen fick åka tåg! Efter en kvart undrade hon om vi var framme snart... Tunnelbana däremot var väldigt kul! Hotell Globel var fullt av exalterade barn och hela hotellet var insvept i M&M. Underbara Sophie hade fortsatt att sälja oanvända kläder och detta gick till nöje för Maja. Det blev 2 Marcus & Martinus-tröjor, nagellack, blå kajalpenna, läppglans, concealer och en skumborste. Väldigt nöjd tjej gjorde sig iordning.

Sen var det dags att ta sig till VIP-entrén och överlämna henne till syskonstödjarna från Astrid Lindgrens Barnsjukhus.  Hon och de andra ca 10 barnen blev väl omhändertagna och hon hittade snabbt en jämnårig kompis. Det var bara för mig att säga hej-då och gå tillbaka till hotellet. Lite nervöst måste jag erkänna att det var. 

Efter att ha målat naglarna och tittat på OS tog jag mig ner i hotellfoajen. I en skön soffa satte jag mig med datorn och fick gjort sånt där som väntar på att bli gjort. En god öl fick jag också.

Vid 22 hämtade jag åter en sockerstinn och lycklig tjej! Hon hade massor att berätta samtidigt som hon sjöng alla låtarna. Väl tillbaka på hotellrummet somnade hon mitt i en mening <3 

Den där lugna hotellfrukosten var långt borta på ett hotell fullt med barn! Gott var det dock.

När vi checkade ut undrade hon varför det stod så många tjejer utanför hotellet.  Jag förklarade att de väntade på att M&M skulle komma ut. Hon förstod ändå inte varför de stod där när det var så kallt ute :-D

Innan vi åkte hem han vi med ett besök till min kusin med familj. Väldigt mysigt!

Tack Barncancerfonden, mormor och morfar och Sophie för att ni gjorde denna upplevelse möjlig <3

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum