Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

17 aug 2018 - Syskonmys

Sommarlovet går mot sin ända och vi har haft en fantatisk vecka. Viktor har börjat jobba, medan vi andra myser och fortsätter återhämtningen. Mornarna har varit väldigt långsamma och sedan har vi gjort det vi känt för. Maja och Nina kan leka i evigheter och är nästan alltid sams. Lite då och då får man gå in och medla. Till största delen handlar det om att Nina måste dela med sig. Det är tur att systrarna är så pass olika att Nina under hela den här tiden fått utmaning i leken av sin syster.

Jag har varit på yoga tre gånger denna vecka och idag även fått ljuvlig massage. Jag gör det jag kan för att fylla på med energi igen. Självklart är vi trötta, men det går hela tiden framåt. Dessa senaste två veckorna har verkligen varit fantastiska och man känner sig snart redo att börja jobba igen. Inte än, men snart.

Också tur att jag laddat energi, för denna helg åker Viktor iväg på en svensexa!

Vi avslutade denna dag med att ha spa :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum