Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

17 april 2018 - Förskolepyssel

Cytostatika kopplades på igår 13:45 så vi ligger nu hela 2 timmar före de två föregående behandlingarna. Om eliminationskurvan blir som föregående gånger kommer vi kunna åka hem redan i morgon kväll då vi är på timmer 56. Håller tummarna.

Natten var ok, upp och kissa varannan timme funkar bra. Jag somnar ordentligt därimellan och vaknar pigg. Nina som som alltid som en stock på morgonen. Hur kommer hon bli som tonåring????

I förra veckan fick vi pyssel från förskolan. Något som hennes grupp jobbat med under veckan. Otroligt roligt att få vara med och skapa samma saker. Så idag blev det får! 

På lunchen var jag återigen iväg på ett yogapass, denna gång ett väldigt bra sådant! Lycklig och nöjd. När jag kom tillbaka så gick Maja och Viktor ner till lekterapin samtidigt som lekterapin kom till Nina. Böev det ännu mer skapande och pyssel. Vi denna tidpunkt i behandling mår Nina lite illa och är lite trött. Men en dos anti-illamåendemedicin gjorde susen! 13:45, dvs 24 timmar senare, var cytostatika slut och vi "frisläppta". När hon väl fått i sig lite lunch gick även vi ner till lekterapin och släppte iväg Viktor till träning. När lekterapin stängde var det svårt att få dem därifrån... Vilket underbart ställe, men vilken ljudvolym! Det var massa barn där idag och jag var helt slut i huvudet efter en timme :-D 

När vi kom upp till avdelningen igen var det middag och Maja och Nina satt mitt emot varandra och åt av samma tallrik. Väldigt mysig syn! Jag fick det som blev kvar :-)

Nu hade övriga rum fyllts på med patienter så vi höll oss mest på rummet. De är magiskt bra på att leka tillsammans så jag satt ganska lugnt och bara njöt.

Även detta en väldigt bra dag, dock med lite logistiska utmaningar som tog tid och energi. Men allt går att lösa!!! I morgon blir en annan dag.

En god natts sömn önskas!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum