Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

16 juni 2018 - Kortisonmonstret vill ha chokladglass

Idag slog donnan upp ögonen vid 07 och sa att hon ville ha chokladglass! Och inte vilken chokladglass som helst utan den från glasscaféet Fem Knop. Och denna öppnat klockan 12! Och för ett kortisonmonster finns det inget som kan bryta ett sug utan det är bara att se till att uppfylla önskan! Liiiiiiiiite svårt när det är 5 timmar kvar bara. Försökte med alla alternativ som bara fanns, men inget dög.

Efter ett konstant tjat och flertalet utbrott kom mormor och morfar so räddande änglar och tog henne på en promenad bort till den efterlängtade glassen. Så bilden ovan fick jag skickad till mig en stund efter 12. Lycklig tjej som verkligen njöt trots att hon inte åt så mycket. Och jag njöt av en paus från tjatet...

När hon väl kom hem igen var hon helt slut. Bara att lägga henne på soffan och hon somnade direkt.

Jag åkte iväg för att hålla i lite roligheter på en möhippa. Precis när jag kom fram ringde Viktor och sa att hon kved, hade ont i magen och mådde illa. Magen var stor som en boll. Bara att ta ta hand om henne och se vad som händer.

Jag hade det himla trevligt på möhippan och njöt av att vara där! När jag ringde hem en timme senare berättade Nina glatt att hon hade kräkts och att sonden var kvar! Hon behövde inte åka till sjukhuset! Väldigt nöjd och betydligt mer välmående. Hmmmm, förra veckan kräktes hon fredag kväll och denna vecka lördag em. Vi kanske skall vara lite mer förberedda kommande helg :-)

Jag kunde sedan njuta av en kväll på Göteborgsoperan tillsammans med mamma, syster, moster och lite annat trevligt folk. Och när jag kom hem sov alla gott <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum