Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

16 juli 2018 - Lediga dagar

Härliga, lediga dagar av återhämtning! Vi har fixat och trixat och haft ledighetskänsla. Förrådsrensning påbörjad! Vi har också ändrat om i garderoberna och i och med provades massor av klänningar. De flesta väldigt tighta för Nina, men hon ville inte ha på sig nåt annat, så jaja.

Maja och Nina har lekt en massa. Vi har fått titta på föreställningar med dans. En sådan lycka att se henne dansa runt igen. Och för första gången har hon nu hoppat studsmatta! Helt plötsligt var hon bara redo och kroppen var det också. Underbart att se henne springa och studsa runt. Vadmusklerna har nu vaknat så hon lyfter lite från golvet även när hon springer inomhus. Hon går lättare på uppför och nedför trappan, men vi låter henne inte gå oövervakad ännu. Något hon inte riktigt gillar så hon försöker allt ibland :-D

Så nu håller vi tummarna för att vi snart få ge oss in i sista behandlingsveckan!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum