Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

16 feb - Leka ute

Även på Tjörn har det kommit lite snö och på sportlovsfredagen kunde vi alla njuta av det! Inget besök på sjukhuset och alla lediga. Vi är båda rätt trötta för tillfället, så lite ledigt gjorde oss väldigt gott. Tredje veckan med fyra dagar i veckan-behandling är nu gjord. I och med att hon sover i bilen på väg hem från sjukhuset mån-tors är hon väldigt pigg om kvällarna! Håller oss vakna helt enkelt :-)

Vi lekte ute i snön i flera timmar och njöt av vintern. Byggde en stooor snögube som blev lite sned. Åkte snowracer och pulka i den lilla snön, vilket innebär att Viktor mest får springa runt och dra dem. 

Nina är nu åter så stark att hon orkar gå runt i snön iklädd overall. Hon har fortfarande jobbigt för att resa sig upp, men det går hela tiden framåt! 

Så härlig känsla att komma in efteråt, sätta sig i soffan, dricka något varmt och titta på OS. Lite sportlovskänsla trots allt :-)

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum