Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

16 april 2018 - Behandling 3 av 4

Då var det dags igen! Same procedure as last time :-)

Sovit väldigt gott på Ronald McDonald. Väcker Nina och bär henne över till sjukhuset. Skillnaden denna gång är dock att Nina somnade i bilen hit igår kväll och har sovit många timmar! Pigg och glad kommer hon skuttandes in på avdelningen. Väga, mäta och sätta nål i porten. Provtagning och påkoppling av dropp. Så nu var Nina med stolpe igen :-)

Efter nån timme eller två dök Viktor och Maja upp och vi fick mysa hela gänget. Vid halv elva åkte vi upp till operation och Nina sövdes som vanligt. Ner en snabbis till avdelningen innan jag fick gå upp till uppvakningen. Sitta av tiden (30 min) då hon måste ligga tippad och sedan väcka. Börjar få rutin på det här för det var åttonde eller nionde gången!

Väl nere på avdelningen igen började hon äta chips innan hon ens öppnat ögonen. Så när hon väl vaknade ordentligt var hon glad och nöjd. Väldigt bra start!

Via Barncancerfonden har vi möjlighet att träna på SATS Torpavallen så efter att Maja varit på lekterapin i tre timmar gick Viktor iväg och tränade. När han kom tillbaka insåg vi att vi var helt själva på avdelningen denna kväll! Ett så unikt tillfälle måste utnyttjas! Pysselhörnan flyttade ut i köket och discot satte igång. Det blev en himla mysig kväll. Och när discot var igång som mest var det min tur att gå iväg på ett yogapass. Nöjd och glada åt vi kvällsmat tillsammans innan Viktor och Maja gick tillbaka till huset och Nina och jag kom till ro på vårt rum. Jag packade upp och boade in oss. Livet är ganska bra trots allt <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum