Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

15 sept 2018 - Barnkalas

Idag var dagen äntligen här! När Nina öppnade ögonen på morgonen undrade hon om hennes kompisar kommer snart. Det var tur att kalaset började redan kl 11 för längre väntan än så hade ingen stått ut med! Igår kväll när Nina sov förberedde vi med regnbågsfärgad dukning och massa ballonger. Så när hon kom ner i köket blev ögonen stora och lyckliga.

Nina hade bjudit in alla 4-åringar från sin förskolegrupp och det slutade med att det var 9 4-åringar som kunde komma. Ända från början har detta gäng med barn varit fantastiska. De är snälla och inkluderande. De tycker om varadra så det är många kramar. Vi är mycket tacksamma för att det är just dessa barn (med familjer) som finns där för Nina. Efter ett ihärdigt regnande hela veckan var det idag uppehåll och solsken! Så vi hade möjligheten att vara ute och njuta. Som vanligt var alla föräldrar nöjda efter 2 timmar, men barnen hade kunnat leka länge till. När alla gått bröt Nina ihop och undrade hur långt det var kvar till nästa gång... Vi får bjuda hit alla igen helt enkelt :-)

Hela eftermiddagen satt Nina sedan i lugn och ro och lekte med sina fördelsedagspresenter. Hon var lycklig över alla! Hon sorterade och lekter, klädde på och klädde av, pysslade, klistrade, pärlade och målade. Allt på en gång. Tur att Maja var och lekte med en kompis och därmed inte störde ;-) Detta gav mig och Viktor chans att köra gärnet i trädgården!!! Gräsmattan klipptes klart, studsmattan togs ina och massa mer. Vi var väldigt glada över att mormorn och morfarn bjöd på middag på kvällen för då var vi trötta!

Nu måste vi ladda för Barnsjukhusets Dag på Liseberg i morgon. #glädjeläker Som väntat somnade Nina som en stock på kvällen <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum