Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

15 okt 2018 - En helg med firande

I fredags kväll kom äntligen barnens farmor och farfar samt faster med make och den stora kusinen. Ett otroligt efterlängtat besök!

På lördagen var det äntligen dags för Maja att fylla 7 år. Dagen var full av mys och firande. Då denna del av familjen har lite långt att resa hit firar vi även Nina denna helg. En mycket lycklig Nina fick presenter även hon. Men tårtan och sången tillägnade vi Maja.

Vilken energipåfyllning att bara umgås och prata. Att de får se själva att Nina är pigg och glad.  

Efter att de åkt hem på söndagen åkte jag och Viktor in till Gteborgsoperan för att se Ringaren av Notre Dame. Vilken avslutning på helgen! Den bästa musikal jag någonsin sett! Makalös ensemble och scenografin är fantastisk! Måste nog gå och se den igen :-)

Idag var det skönt med en lugn måndag igen. Som vanligt på måndagar sov Nina länge. Märks att helgerna gör att hon behöver återhämta sig. När vi hämtat Maja från skolan plockade de fram sina presenter och målade och pysslade. Att få se Nina måla och pyssla är underbart. Inte hennes största intresse så hon har halkat efter en hel del i detta. Men när det kommer fram penslar och färger är hon lycklig! Det blev 6 tavlor i samma härliga färgskala. En grym födelsedagspresent!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum